Kantoormeubelen met een flexibel en multi-inzetbaar karakter

Offecct-Focus-1Kantoormeubelen met een flexibel en multi-inzetbaar karakter

 

Ik ben een tijd geleden mijn eigen bedrijf begonnen dat ongelooflijk hard uit de grond geschoten is, met een snelheid die zelfs de mensen om mij heen heeft verbaasd. We hebben een formule gevonden die het gewoon goed doet, die bij de mensen aanslaat en hen weet aan te spreken – zodanig dat we zelfs verschillende concurrenten achter ons hebben kunnen laten. Voor mij is dat, ondanks dat ik de groei natuurlijk van heel dichtbij heb meegekregen, toch ook nog heel verrassend geweest, het gegeven dat het zo goed heeft aangeslagen dan. Tegenwoordig zit ik met rond de veertig mensen personeel en kan ik dus wel verhuizen, ik wil iedereen in hetzelfde pand onderbrengen. Ik heb een prachtig pand voor dat doel weten te vinden en ben op het moment bezig met het uitzoeken van de juiste kantoormeubelen voor aldaar. Ik wilde ruimte natuurlijk zo goed mogelijk benutten aangezien we nog wel kunnen verwachten dat het uiteindelijk de kant op gaat dat we nog verder kunnen uitbreiden. Daarom wilde ik kantoormeubelen die een beetje een flexibel karakter hebben, die je op zulke manieren kunt schuiven en arrangeren dat ze ook voor andere doeleinden of in een andere samenstelling gebruikt kunnen worden. Dat maakt dat je een heel levendig kantoorpand kunt creëren waarin mensen er ook zelf voor kunnen kiezen hoe ze het liefst zitten en werken. De receptie wordt zodanig ingericht dat het er zo verwelkomend mogelijk uitziet voor de potentiële klanten die hier op kantoor langskomen.