Kennen jullie Seniorenhulp al?

Seniorenhulp

Wij hebben een tijdje geleden kennis gemaakt met Seniorenhulp en daar wil ik je graag over vertellen. Deze organisatie is namelijk super en daar hebben veel mensen iets aan. Voordat ik mijn verhaal begin wil ik jullie alvast vertellen dat ik altijd bewondering heb voor organisaties die de minder bedeelden in de maatschappij helpen. Zo ook deze organisatie dus. Zij hebben namelijk een prachtig bedrijf dat senioren helpt met hun woonomgeving. Denk hierbij aan verhuizen, maar ook het gereedmaken van een woning en het opruimen en schoonmaken na vertrek. Dit is een hele last voor iedereen, maar zeker voor mensen die dit zelf niet meer kunnen. De organisatie heeft zich duidelijk gericht op mensen die alleen zij kunnen helpen, door te doen waar ze goed in zijn. Dat noem ik de puurste vorm van succes!

 

Seniorenhulp

Seniorenhulp biedt meer dan alleen verhuizen

Wat ik zelf helemaal geweldig vond, was dat ik de mensen van Seniorenhulp zag stofzuigen nadat de verhuizing geregeld was. Een deel van de mensen was in de nieuwe woning om alles gereed te maken. Het andere deel was terug gegaan om de laatste dingen te regelen. Dit zodat het oude appartement direct opgeleverd kon worden en dit geen gedoe meer zou veroorzaken. Dat is toch voor iedereen super fijn?

Seniorenhulp

Wat ik wil delen

Nu we kennis hebben gemaakt met deze goede organisatie, wil ik jullie iets mee geven. Ik geloof er heilig in dat je zoveel mogelijk goed moet doen in het leven. Niet omdat je het altijd terug krijgt, maar vooral zodat iedereen gelukkiger wordt. Dus zie jij een keer een kans om een onbekende te helpen? Of juist een bekende uit de brand te helpen… Zorg er dan voor dat je dit onvoorwaardelijk doet! Je zult zien dat je deze energie altijd terug krijgt, in meervoud.

Wil jij meer weten over Seniorenhulp? Kijk dan eens op de website of neem direct contact op!