Kozijnschroeven

Kozijnschroeven van topkwaliteit
Met kozijnschoeven kan je raamkozijnen monteren. Om te zorgen dat de raamkozijnen goed gemonteerd kunnen worden heb je kozijnschroeven nodig van goede kwaliteit. Bij bevestigingsexpert.nl kun je kiezen uit een groot aanbod kozijnschroeven van topkwaliteit. Andere namen voor kozijnschroeven zijn ook wel betonschroeven of steenschroeven. Hoe werkt de schroef? Met de schroef kan je een  raam-en deurkozijn vastzetten in massief metselwerk of beton. Niet alle schroeven hebben dezelfde kop. Zo heb je een kozijnschroef met een platte kop of cilinderkop. Deze schroeven kunnen gebruikt worden voor raamkozijnen die gemaakt zijn van allerlei soorten materialen. Na het boren kun je de schroef direct gebruiken en in het materiaal draaien.

Kozijnschroeven in plaats van slagpluggen
Voor het monteren van aluminium, houten en kunststof kozijnen kun je kozijnschroeven gebruiken. Het plaatsen van een kozijn is hierdoor veel gemakkelijker dan vroeger. Waar je vroeger nog moest werken met slagpluggen, kun je tegenwoordig heel snel een kozijn monteren met behulp van kozijnschroeven. Ook is het mogelijk om twee kozijnen met elkaar te verbinden met de schroeven. Met een accu-schroefmachine kun je de schroeven makkelijk verwerken en is de bevestiging is bijna helemaal spanningsvrij. Wanneer je het kozijn wilt verstellen of de schroeven er weer uit wilt halen, dan is dit een eenvoudige ingreep die niet veel tijd kost.

Bestellen via de website

Kozijnschroeven kun je razendsnel bestellen via de website. Samen met de keuzehulp op de website kom je sneller tot een keuze. Daarna is mogelijk de kozijnschroeven direct online te bestellen. De exacte levertijd hangt af van de voorraad. Dit kan per schroef verschillen. Desalniettemin wordt de bestelling snel bij jou thuis geleverd waardoor je direct verder kunt met jouw project.