Kunst over de wereld

Wist u dat Rome bekend stond om zijn liefde voor kunst? Zoals zoveel andere Europese steden is Rome rijk aan Romeinse monumenten. Het zijn enkele van de oudste monumenten ter wereld en ze bedekken elke hoek van deze uitgestrekte stad. Vandaag de dag bestaan de meeste monumenten nog, sommige meer dan tweeduizend jaar oud. Het is een van de redenen waarom Rome op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, tegenwoordig is er ook Betaalbare abstracte kunst.

Niet alleen in Rome wisten ze ervan

Berlijn is al lang een populaire bestemming voor toeristen en geschiedenisfanaten. Berlijn, dat ooit deel uitmaakte van het Heilige Roomse Rijk, heeft een aantal van de meest gedenkwaardige gebouwen van Europa bewaard, waaronder de Brandenburger Tor en de Berlijnse Kathedraal die waren bedoeld als Afscheidgeschenk collega. Hoewel er in de loop der eeuwen veel is veranderd in Berlijn, zijn een groot aantal bezienswaardigheden er nog steeds. De Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche bijvoorbeeld, met haar opvallende klokkentoren, is de op één na oudste kerk van Duitsland. Ze is beroemd om haar fenomenale klokken. Naast de kerken zijn in Berlijn ook veel Romeinse ruïnes en monumenten bewaard gebleven. U kunt de ruïnes van de Romeinse villa van Caesaria en het Romeinse amfitheater in het hart van de stad bekijken. Voor het Nationaal Theater van Berlijn ligt een stenen loopbrug die in de Romeinse periode werd aangelegd.

Wist u dat de koepel van Berlijn een van de hoogste monumenten ter wereld is? Het is ook van brons, net als wanneer je een bronzen Kunstvoorwerp kopen gaat. Deze koepel werd oorspronkelijk gebouwd in de eerste eeuw voor Christus, tijdens de Romeinse periode. Oorspronkelijk was hij 160 meter in omtrek. De koepelstructuur werd echter verwoest toen de vestingwerken van de stad in de 20e eeuw werden aangevallen. De Berlijnse koepel is nu een symbool van Berlijn en wordt een van de belangrijkste monumenten van Europa genoemd.

Het koude Rusland met de mooiste kunst

Petersburg wordt vaak de “Witte Stad” genoemd, een van de mooiste steden van Europa en Rusland. Na de oorlogen in Rusland kon St. Petersburg eindelijk weer opbloeien en daarom is het een van de populairste bestemmingen voor toeristen geworden. De tuinsculpturen gemakkelijk online kopen business is daar begonnen!