Laminaat, goed, duurzaam en niet duur!

Bij je verbouwingen is de vloerkeuze zowat de moeilijkste keuze die men moet maken. Zeker als je van plan bent om kinderen te hebben zoek je iets die gemakkelijk te onderhouden is. Ook bij het houden van huisdieren moet je gaan bekijken dat je een vloer of vloerbedekking kiest die vlug proper kan worden gemaakt en die niet vlug beschadigd raakt.

fb1225b09eec37ba12efc7837996387a_f93

Wat is laminaat nu eigenlijk?

Laminaat is een vloerbedekking uit kunststof. Het is een mooi alternatief voor het veel duurdere parket. Het zijn losse platen die je gemakkelijk zelf kan leggen. laminaat bestaat uit verschillende lagen wat maakt dat het een zeer duurzaam materiaal is.

 

Waarom zou je kiezen voor laminaat?

d0542119f27bb3645f9fbd19ed4c17d5_f55

Er zijn verschillende redenen om voor laminaat van Lundia te kiezen. Het is gemakkelijk plaatsbaar, in clicksysteem of om te lijmen. Het is ook zeer onderhoudsvriendelijk wat voor gezinnen met kinderen of huisdieren zeer belangrijk is. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren dus kan je je laminaat heel goed integreren in de inrichting van je woning. Laminaat heeft een hele lange levensduur wat maakt dat je dit niet elk jaar hoeft te vervangen. Laminaat heeft een levensduur van 25 jaar. Beschadigde stukken kan je ook vervangen per plank dus je hoeft niet meteen de gehele vloer te gaan vervangen.

 

Let wel echter op het volgende: laminaat past niet altijd bij iedere inrichting. Stem de laminaat af op de inrichting die je hebt. Kies voor een klassieke vloer wanneer je een klassieke inrichting hebt, enzovoort.

6ce6cfe7b1bfc01d29ee80939cbaedb6_f1168