LED paneel 60×60 kun je online kiezen

Als je op zoekt bent naar een LED paneel 60×60 kun je daarvoor ook online terecht. Bij Lightexpert vind je tal van soorten verlichting waaronder panelen in deze maat. 

LED panelen op de werkplek

LED panelen kunnen thuis gebruikt worden maar je zult ze veelal op werkplekken tegenkomen. Ze kunnen gebruikt worden op kantoren en in bedrijfshallen en geven veel lichtopbrengst zodat het werken in de ruimte prettig kan geschieden. 

Kies de juiste LED panelen

Als je als bedrijf op zoek bent naar geschikte LED panelen kun je op de website van Lightexpert eerst een aantal filters instellen om de keuze wat eenvoudiger te maken. Zo geef je eerst aan of je een paneel zoekt van een bepaald merk. Daarnaast kun je aangeven naar welke verblindingsgraad je op zoekt bent. Ook kun je aangeven of je wilt dat het paneel dimbaar is of niet. Vervolgens kies je voor een bepaalde kleur lichtbron en kun je een prijsindicatie aangeven. 

Vraag meer informatie aan indien nodig

Na het invullen van de filters krijg je alleen de resultaten in beeld te zien die bij jouw wensen aansluiten. Vind je het nog steeds moeilijk welke panelen je het beste kunt kiezen? Dan neem je beter even contact op met de klantenservice van het bedrijf. Zij kunnen je situatie bekijken en wat je wensen zijn en op basis daarvan de meest geschikte panelen voor je vinden. 

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting is populair, ook in de werkomgeving. LED geeft direct veel licht maar het is ook nog eens zuinig in het gebruik. LED gaat lang mee zodat je niet vaak de panelen hoeft te vervangen. Omdat de panelen niet zoveel stroom gebruiken is de uitstoot van CO2 minder en is LED verlichting ook beter voor het milieu.