Maak de badkamer stijlvol af

gouden kranen

Om de badkamer helemaal af te maken kun je niet om kranen heen, zowel bij het bad, de douche als de wastafel worden deze gebruikt. Door gebruik te maken van gouden kranen, creëer je een tijdloze badkamer. Zowel bij een klassieke badkamer als een moderne, staan de badkranen elegant en stijlvol. Bij een eikenhouten badmeubel met een gouden kraan heb je direct een luxe sfeer, een zwarte waskom met een goudkleurige kraan is ook een schitterende combinatie.

gouden kranen

Klassieke badkamer

Tegenwoordig gaat men weer helemaal terug in de tijd, een bad op pootjes bijvoorbeeld is weer helemaal in. Evenals de wasbakken of kommen van vroeger, dit in combinatie met gouden kranen zorgt voor een unieke uitstraling. Zelfs een combinatie van moderne meubelen in de badkamer, in combinatie met een goudkleurige kraan wordt veel gebruikt. Prachtige strakke witte tegels, zorgen dat de kranen nog beter naar voren komen in je badkamer. In de webshop van vanheckbadkamers.nl vind je verschillende prachtige combinaties met de kranen.

Kleur van de kranen combineren

Met de aankoop van gouden kranen weet je zeker dat je een mooie combinatie kunt maken in de badkamer, welke kleur meubel je ook hebt een goudkleurige kraan past er altijd wel bij. Wil je het nog luxer eruit laten zien dan kun je dit doen door andere accessoires te gebruiken in de badkamer, greepjes van een meubel of de lijst van de spiegel die prachtig combineert. Op deze manier maak je de badkamer helemaal naar wens, of deze nu van grove materialen of heel stijlvol is ingericht.