Meest milieuvriendelijke gevelbekleding

Een upgrade of vervanging van uw gevelbeplating kan een moeilijke beslissing zijn vooral vanwege de keuzes!

Het goede van duurzame houten gevelbekleding is dat voor elke stijl van huis en budget er een geschikte gevelbeplating op u wacht! Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, structuren en afwerkingen!

Mooi en duurzaam

Geen enkele andere gevelbekleding kan worden vergeleken met de natuurlijke schoonheid van hout. Bij het selecteren van een soort is het erg belangrijk om de soort te kiezen die het beste past bij het klimaat waarin u leeft, omdat verschillende houtsoorten verschillende weersbestendigheidseigenschappen hebben, die niet noodzakelijkerwijs geschikt zijn voor uw locatie.

Als u van een groene levensstijl houdt, zult u het enorm waarderen dat hout het enige echte milieuvriendelijke gevelbekledingsmateriaal is. Het heeft de laagste milieu-impact op basis van grondstoffen, energieverbruik, emissies naar lucht, water en land. Houten gevelbekleding vereist weinig tot geen fossiele brandstoffen om te produceren. Het is de enige 100% hernieuwbare bron onder alle bouwproducten. Ten slotte is hout het enige recyclebare en biologisch afbreekbare bouwmateriaal.

Eenvoudig geplaatst

In vergelijking met andere soorten gevelbeplating kan hout eenvoudig worden vervangen en gerepareerd . De kosten van arbeid om houten gevelbekleding te repareren zijn niet zo duur als de kosten voor sommige andere soorten materialen, zoals aluminium .Houten gevelbekleding zal ook de aantrekkelijkheid van uw huis aanzienlijk verhogen, en in sommige gevallen kan het de wederverkoopwaarde verhogen.