Met de openslaande deuren geniet ik weer van de tuin

Met de openslaande deuren geniet ik weer van de tuin

223400868_640

Ik ben al een lange tijd op zoek om de leukste openslaande deuren te vinden die maar al te goed bij mijn huis passen. Nu dat ik via het internet op zoek ben gegaan naar de mogelijkheden om het voor mekaar te krijgen hoefde we ook geen zorgen meer te maken of dat het zou passen of dat er iets veranderd moest worden om het toch naar mijn zin te krijgen. Nu dat ik het via internet heb gevonden hoe dat ik het beste de openslaande deuren kan bestellen en ervoor te zorgen dat het ook gelijk wordt gemonteerd wordt het alleen maar makkelijker gemaakt voor ons zonder  dat  wij er teveel moeite voor moeten doen om het voor mekaar te krijgen. Doordat ik een mail de deur uit heb gedaan kreeg ik al vrij snel een bericht terug dat hun een afspraak willen maken om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en dat ik daarbij een stuk vertrouwder kan zijn in het waarmaken van de openslaande deuren. Nu enkele weken later geniet ik er met volle teugen van en kan ik met plezier terug kijken op het monteren van de openslaande deuren die ik zelf heb ontworpen en dus ook zo heb geregeld dat ik ze bestellen kon. Na enkele dagen was het allemaal netjes geregeld en hoefde ik me eigen geen zorgen meer te maken dat het niet zo makkelijk zou gaan als dat ik het gehoopt had. De kosten om het te laten maken zijn bij Different Doors aan de lage kant waardoor het voor mij alleen maar leuker is geworden om ze te bestellen en ze uiteindelijk te laten bezorgen op de locatie waar ik het hebben wil.