Met een Sanitair Online badkraan weet je wat je in huis haalt

2Deze man met twee rechterhanden heeft nog wel het een en ander op het gebied van badkamers te vertellen, dingen die nog niet eerder aan de orde zijn gekomen. Immers, er valt zeker voor leken nog zoveel te leren. Het belangrijkste wat je tot je kunt nemen betreft het gegeven dat je de moed moet houden alles zelfstandig af te kunnen – bijná alles dan.

Laat je niet afschrikken door leidingen en dergelijke

5De meeste mensen die ik ken schrikken vooral van – of laten zich vooral afschrikken door – het ingewikkelde gedoe met leidingen en dergelijke, wat erbij kunt kijken. Maar geloof me, nog niet iedereen ként het, maar eenieder kán het.

Een bad installeren, dat kan iedereen

73Ikzelf ben weer eens bezig gegaan met de badkamer van een vriend en natuurlijk raadpleegden we daarvoor mijn vertrouwde adres: Sanitair Online. Ik heb altijd goede ervaringen met deze firma gehad en raad deze dan ook altijd aan al mijn vrienden en kennissen aan. Ze leveren er echt bijzonder goedkoop, ergens anders vind je het bijna niet goedkoper. Koop je bijvoorbeeld een Sanitair Online badkraan, dan kun je ervan uitgaan ongeveer een kwart tot de helft goedkoper uit te zijn dan je bij enige andere firma bent. Ze zitten standaard ver onder de adviesprijs namelijk. Daarbij komt nog dat het geen C-merken zijn die er in het assortiment zitten, maar echt A-merken – en dat voor C-prijzen! Kijk eens naar de mooie Sanitair Online badkraan die we voor de vriend hebben aangeschaft en die hij eigenhandig heeft geïnstalleerd, met wat motiverende schreeuwen vanaf de zijlijn van ondergetekende.