Meubelstoffeerderij Spijkenisse bezoeken

Meubelstoffeerderij Spijkenisse

Woon je in de regio van Spijkenisse en wil je jouw meubels laten stofferen dan is het meubelstoffeerderij Spijkenisse die deze klus graag voor je uitvoert. Heb je duurzame meubels waarvan de bekleding toe is aan vernieuwing, dan is het jammer om ze bij het grof vuil te zetten of naar de Milieustraat te brengen.

Geef ze een tweede leven door ze te laten bekleden met een nieuwe stof. Deze nieuwe stof zorgt ervoor dat ze weer als nieuw ogen, maar je kunt er tevens een heel nieuwe look door aanbrengen in jouw interieur als je een totaal andere stof kiest dan je voorheen had. Stoffeerderij Struik adviseert je graag bij je keuze.

Meubelstoffeerderij Spijkenisse

Offerte meubelstoffeerderij Spijkenisse

Meubelstoffeerderij Spijkenisse is een erkend bedrijf met veel ervaring in deze branche. Zij heeft kwaliteit, persoonlijk contact en service hoog in haar vaandel staan. En dat is in jouw voordeel als je daar je meubels laat stofferen of met leer laat bekleden. Je kunt hier rekenen op vakmanschap en je hebt een ruime keuze uit moderne en klassieke bekleding. Ook reparatie van bijvoorbeeld leren bekleding behoort tot haar werkzaamheden.

En zelfs voor restauratie van antieke meubels, het herstellen van rieten/biezen meubels en het verwijderen van houtworm kun je hier terecht. Wil je de prijs weten vraag geheel vrijblijvend een offerte of neem persoonlijk contact op als je vragen hebt. Bekijk de eerder uitgevoerde werkzaamheden van deze stoffeerder onder het kopje portfolio op de site om een indruk te krijgen.