Mijn ervaring met een makelaar uit Nijmegen

Vorig jaar ben ik voor het eerst verhuist. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van een aankoop makelaar uit Nijmegen. Dit moment wilde ik graag gebruiken om mijn ervaring met deze makelaar uit Nijmegen met jullie te delen.

Zoals gezegd ging ik voor het eerst verhuizen. Het was tijd voor een eigen woning, een plek voor mezelf! Omdat ik het erg spannend vond en bang was te veel te bieden op een woning heb ik ervoor gekozen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Dan wist ik tenslotte zeker dat de woning in orde was en ik een goede bieding zou doen.

Ik wilde graag een woning kopen in Nijmegen. Vandaar dat ik opzoek ging naar een Makelaar in Nijmegen. Na wat zoeken online vond ik al snel een makelaar die bij mij paste.

Ik moet zeggen dat ik enorm blij ben dat ik hiervoor heb gekozen. De eerste woning welke ik op het oog had bleek na onderzoek van de makelaar veel asbest te bevatten. Iets wat ik zelf natuurlijk niet had opgemerkt en me na aankoop van deze woning veel geld had gekost. Gelukkig behoedde de aankoop makelaar mij van deze miskoop. Vervolgens had de makelaar enkele dagen later een nieuwe woning voor mij op het oog. De woning voldeed precies aan mijn verwachtingen. Ik was helemaal verlieft! Echter vertelde de aankoop makelaar mij dat er veel belangstelling voor de woning was, en als ik de woning wilde hebben we snel moesten schakelen. Dat deden we dan ook vlug! Na overleg en wat advies van de makelaar heeft de aankoop makelaar een scherp bod voor mij gedaan onder gunstige voorwaarden voor zowel mij als de verkoper. 2 Dagen later kreeg ik het verlossende woord. Door het snel handelen van de aankoop makelaar ging de verkoper akkoord met mijn bod! Als we langer hadden gewacht was de verkoper akkoord gegaan met een ander bod. Ik had geluk en was blij met het goede advies van de aankoop makelaar!

Wat maakte het verschil voor mij?
Door de jarenlange ervaring van de makelaar en zijn kennis van de markt wist hij mij goed te adviseren over de te nemen stappen in het aankoop proces. Door zijn snel handelen en relatie met de verkopend makelaar wist de aankoop makelaar precies dat het belangrijk was nu snel te handelen. Zonder de aankoop makelaar had ik nooit zo snel gehandeld en waarschijnlijk nog enkele dagen na gedacht. Dan was het te laat geweest en had ik nu niet heerlijk in mijn droom woning deze blog zitten schrijven.

Zou je een aankoop makelaar aanbevelen?
Ja! Zeker als het nieuw voor je is zou ik iedereen aanbevelen om een aankoop makelaar in de hand te nemen. Niet alleen heeft deze makelaar mij behoed van een miskoop, hij heeft ook voorkomen dat ik naast het net zou vissen bij het bieden op mijn droom woning. Ik ben er blij mee, en beveel het ook iedereen aan!