Mijn stoffen bank schoonmaken

Weet jij hoe dat ik mijn stoffen bank schoonmaken kan? Ik heb al meerdere spullen gebruikt om het te reinigen, echter heb ik tot op heden nog geen resultaat gehad welke ik wilde zien!

Leuk feest!

Vorige week waren wij namelijk net klaar met onze verbouwing. Voor die tijd hadden wij de uitnodigingen al verstuurd voor onze housewarming. Als je net klaar bent met de verbouwing, dan wil je het ook maar al te graag aan iedereen laten zien toch? Hierdoor hebben wij voldoende hapjes en drankjes in huis gehaald, op naar een groot feest! Aan het einde van de avond, nadat er een paar naar huis waren, viel mij direct op dat onze bank er niet meer uit ziet. Iemand heeft hier iets van drinken op laten vallen en het niet tegen ons gezegd. Balen natuurlijk aangezien ik nu een manier moet bedenken hoe dat ik het uit de bank kan krijgen.

Poetsen

Door naar de supermarkt te gaan en vrijwel alles aan te schaffen waarmee ik de stoffen bank schoonmaken kan, hoopte ik het eruit te krijgen. Helaas was mij het niet gelukt. Volgens mij was de vlek zelfs nog groter geworden door het poetsen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing wat ik ervoor kan gebruiken. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van tapijtenreiniging.nl. Zullen zij het dan wel voor mekaar krijgen?