Mooie teak meubels

wortman-logo

Nadat we de woonkamer opnieuw hadden ingericht kwamen we er achter dat er eigenlijk nog een mooi dressoir bij kon. We hadden nog wat opbergruimte nodig voor in de woonkamer. Ik heb al een keer eerder gekeken naar teak meubels maar dat was toen nog niet echt nodig. Ik kan me nog herinneren dat ik op de website van Wortman hele mooie meubels had gezien.

Het bestellen teak-hout-tafel

Ik hou er niet van om spullen te bestellen via het internet zonder dat ik deze in het echt heb gezien. Vooral met dit soort grote aankopen vind ik het wel belangrijk dat ik het ook echt gezien heb en dat ik van de koop af kan zien als er iets niet goed aan is. Er zijn natuurlijk wel mensen die dit juist makkelijker vinden, want ik ken ook iemand die een hele douchecabine via het internet heeft gehaald. Maar goed, het leek mij dus een beter plan om naar de showroom te gaan en daar even rond te kijken. Het was wel een eindje rijden maar ik had er wel een goed gevoel over.

Aangekomen bij de showroom was ik al gelijk onder de indruk teak_dressoir_1_2van het grote aanbod. Er moest wel iets tussenzitten wat in de woonkamer zou passen. Samen met de verkoper heb ik de opties nagelopen en zijn ben ik tot een mooi dressoir gekomen. Gelukkig ben ik nog even langs de winkel geweest want ik vond de nerven van het hout iets te aanwezig. Op mijn verzoek is er een nieuw dressoir gemaakt waarbij ervoor gezorgd zou worden dat deze nerven niet zo zichtbaar zouden zijn.