Muursticker maakt babykamer compleet

Baby

De babykamer was bijna klaar maar toch ontbrak er iets. Een vriendin opperde toen een muursticker voor de babykamer. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er van moest denken. Een sticker voor op de muur? Blijft dat wel zitten? En zo ja, laat het dan geen sporen achter? Lijmresten en zo? Ze stelde me gerust, het is juist heel praktisch. Je trekt het er namelijk zo vanaf als je er op uit gekeken bent en een andere plak je zo weer op. Dat gaat een stuk sneller dan behangen.

Muursticker babykamer

Muursticker in babykamer voegt iets toe

We hebben inderdaad bewust gekozen voor behang wat niet te babyachtig was zodat je niet na 2 jaar alles weer opnieuw hoeft te doen. Maar om toch wat liefs en schattigs toe te voegen is een muursticker voor de babykamer ideaal. Ik kocht de mijne online bij qiddie.com. Dit is echt een hele leuke website met zowel spulletjes voor de baby- en kinderkamer als speelgoed. Zo kun je alle decoratie voor de babykamer compleet maken. Niet alleen muurstickers maar ook kinderbehang, posters, vloerkleden etc. Met al deze producten kun je van je babykamer een fijn plekje maken voor je kindje. 

Kinderkamer

Een fijne sfeer voor jouw kindje

Veel ouders willen een mooie babykamer met een fijne sfeer creëren. Een rustgevend plekje waar je baby lekker kan slapen en zich fijn voelt. Geen schreeuwerige kleuren maar rustige en gedempte kleuren. Met vrolijke accentjes in de vorm van muurstickers. Ook leuk voor als je kindje wat ouder is zodat er altijd iets is om naar te kijken. Naast het bed of bij het aankleedkussen. Voor oudere kindjes is een muursticker van een groeimeter ook leuk. Zo kun je precies bijhouden hoeveel je kind is gegroeid. De muurstickers zijn ook goed te combineren met het kinderbehang van qiddie.com. Vult elkaar mooi aan zodat het kamertje echt een geheel wordt.