Nieuwe en tweedehands piano’s voor iedereen

nieuwe en tweedehands piano's

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands piano bij de Emile van Leenen kan je terecht voor al jouw wensen als het over piano’s gaat. Met een altijd groeiend assortiment vind je hier alle nieuwe en tweedehands piano’s die je maar zou kunnen bedenken. Met veel verschillende merken en maten kan je altijd een piano vinden die in jouw budget past, maar ook in jouw kamer. Daarnaast kan je precies kiezen wat voor een soort piano er nu in jouw interieurstijl past. Ga je voor een glanzend zwarte of kies je voor een gelakte soort hout die de oude sferen nog goed behouden heeft.

Veel mooie merken beschikbaar

Veel bekende merken piano’s zoals Shigeru Kawai, Schimmel, August Förster en Wilhelm Steinberg zijn er in zowel nieuw als tweedehands. Natuurlijk zijn niet alle merken als tweedehands te krijgen want sommige merken zijn hier te nieuw voor. Echter bestaan er wel piano’s die juist weer enkel als tweedehands te krijgen zijn en niet als nieuw. Dit maakt deze natuurlijk een stuk exclusiever, dat betekent ook dat deze een stuk sneller verkocht zullen zijn omdat de vraag ernaar hoger zal liggen dan het aanbod. Het aanbod wordt zelfs alleen maar kleiner.

nieuwe en tweedehands piano's

Ook gerestaureerde piano’s

Naast de nieuwe en tweedehands piano’s zijn er natuurlijk ook de bijzondere piano’s die al wat ouder zijn. Deze zijn na al die jaren nog goed bewaard en door Emile gerestaureerd. Zo kan iedereen gemakkelijk nog een prachtige sfeervolle piano aanschaffen die al jaren oud is. Zo’n oud stuk techniek in jouw woonkamer voegt natuurlijk veel sfeer toe. Maar als deze daarnaast ook nog eens prachtig speelt en zuiver klinkt is dat natuurlijk helemaal perfect en maakt dat het plaatje compleet.