Onze trap renoveren

LogoVoor de renovatie van onze trap hebben we een jaar geleden gebruik gemaakt van de diensten van een gespecialiseerd traprenovatie bedrijf. Het bedrijf heeft veer ervaring met allerlei soorten trappen, van strak tot ruw. De trappen worden netjes geplaatst en snel geleverd.

De prijs die wordt gevraagd voor een hele nieuwe trap of voor het renoveren van je oude trap valt erg mee. Zelf hadden we verwacht dat we veel meer geld kwijt zouden zijn aan een traprenovatie, maar toen de man met de offerte aan kwam, zaten we er zelfs aan te denken om onze andere trap naar zolder ook gelijk mee te nemen.

Na een fijn en duidelijk gesprek te hebben gehad met de man in de showroom, hebben we gekozen voor een robuust houten trap. Een afspraak werd gemaakt en het bedrijf hield zich hier netjes aan. Ze waren precies tussen de afgesproken tijd aan de gang en ze gingen pas weg wanneer ze klaar waren met het zetten.Naamloo1s

Het bedrijf heeft de trap netjes geplaatst en vroegen nog naar kleine dingetjes waarmee ze eventueel rekening mee konden houden. Kortom, het bedrijf ging netjes te werk, past een goede prijs toe en gaat voor kwaliteit. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een traprenovatie bedrijf.