Ook bij regen droog buiten zitten

terrasoverkapping

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, een mooie zomerse dag met volop zon. Tegen de avond begint het toch te druppelen en daarna flink te regenen, helaas moet je naar binnen toe om droog te zitten. Met een terrasoverkapping kun je lekker buiten blijven zitten, zomer en winter geniet je van je tuin. De verschillende soorten overkappingen passen in iedere tuin, van zeer strak tot een authentiek overkapping voor de oudere huizen. Desgewenst kun je er een tuinkamer van maken met wanden.

terrasoverkapping

Ook bij wind altijd buiten zitten

Een overkapping helpt goed tegen de regen, maar als er veel wind staat is het niet erg comfortabel om buiten te zitten. Plaats je glazen wanden onder de serre zit je ook als het winderig is plezierig buiten. De systemen van Metalura zijn zo gemaakt dat de wanden van glas in zijn geheel open en dicht geschoven kunnen worden. Aan de onderkant is er een rails bevestigd, deze is zo minimaal dat die bijna niet zichtbaar is. De hele breedte van de overkapping heb je vrij zicht om naar je tuin te kijken.

Diverse soorten overkappingen

terrasoverkapping

Gelukkig ben je bij Metalura niet gebonden aan een soort overkapping, te beginnen heb je keuze uit verschillende dakhellingen. Wil je als het erg warm wordt onder de overkapping het dak open kunnen doen is dit ook heel goed mogelijk. Standaard zijn er vijf kleuren in het assortiment, maar wil je een andere kleur dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Alle overkappingen zijn eenvoudig uit te breiden tot een complete glazen tuinkamer. Alle serres voor je tuin worden gemaakt met de grootste precisie en op maat.