Op zoek naar een wandcloset?

wandcloset

Ben je toevallig nog op zoek naar een leuk wandcloset? Misschien was je aan het zoeken naar een hangtoilet. In beide gevallen zit je goed. Mensen zijn namelijk vaak in de war, maar eigenlijk zijn ze hetzelfde. Het gaat dan namelijk om een toilet welke aan de wand gevestigd is.

Voordelen van een hangtoilet

Een wandcloset gaat altijd gepaard met een inbouwreservoir. Het idee van een wandcloset is namelijk dat het reservoir wordt ingebouwd in de muur. Dit is ten eerste zeer ruimtebesparend. Omdat het leidingwerk en de stortbak in een wandframe zit verstopt bespaar je zo’n vijftien centimeter aan ruimte.

De tweede goede reden waarom het interessant is om jouw toilet aan de muur te bevestigen is omdat enkel het toilet zichtbaar is. Zoals eerder vermeld zijn het leidingwerk en de stortbak namelijk verstopt in de muur. Zo kun je het aantal objecten in jouw badkamer of toiletruimte tot een minimum houden en een zeer modernistische uitstraling creëren.

Een hangend toilet van Toiletmarkt

Toiletmarkt.nl is een specialist in toiletten en toilet accessoires. Het voordeel aan Toiletmarkt is dat zij een online winkel zijn. Je kunt dus gewoon een heel toilet bij ze bestellen. Sterker nog, als je voor 15:00 uur besteld heb jij jouw toilet morgen al in huis!