Open haard Hoofddorp

Omdat ik graag een open haard wilde hebben bij mij thuis, in de woonkamer, ben ik op het internet opzoek gegaan naar open haard Hoofddorp. Zo kwam ik veel website’s tegen die dat kon waarmaken voor mij. Zo ook de website van Interschouw. Deze onderneming sprak mij meteen heel erg aan en besloot hierdoor om een kijkje te nemen in de showroom van dit bedrijf. Bij binnenkomst van deze showroom, zag ik meteen dat zij veel keus hadden in verschillende soorten open haarden. Ik zag een paar mooie haarden staan en wilde er wat meer over weten. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf, hielp mij en beantwoorden alle vragen die ik had. Ook vertelde hij mij dat zij de haarden konden plaatsen en de aansluitingen ook konden verzorgen. Dit was precies wat ik zocht en liet een offerte opmaken voor de open haard die ik voor ogen had. Deze offerte viel mij reuze mee en besloot daarom dat zij, bij mij, het artikel mocht plaatsen. wij maakten een afspraak voor het plaatsen van de open haard.

open haard

Echt vakwerk

Nu ik dit op mijn blog aan het typen ben, zit ik heerlijk voor mijn open haard in Hoofddorp. Dankzij Interschouw is mijn woonkamer helemaal af. De medewerkers die de open haard geplaatst hebben, werkte zeer vakkundig en dat is te zien. Alles is netjes afgewerkt en ik hoefde daarna helemaal niks meer te doen dan alleen maat te genieten. Daarom raad ik ieder ander aan om een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf.

Schouw