Pas geverfde kale muur opgefleurd met een muursticker woonkamer

LS
Tijdens het weekend had ik me beziggehouden om de muur van de woonkamer te verven. Die oude, lelijke beige kleur was bijna grijs geworden en nu koos ik voor een lichte rode kleur die bij de meubelen en het interieur paste. Voor sommige schilderijen was nu geen plaats meer, maar nu zat ik met een vervelende open, kale plek die ik maar niet kwijt kon. Mijn vriendin had al voorgesteld om eens naar een kunstgalerij te gaan, maar om eerlijk te zijn wilde ik er geen honderden euro’s aan uitgooien. Mijn moeder had al gezegd dat ik moest gaan kijken voor een passende muursticker woonkamer. Alleen was het probleem dat ik nu een rode muur had en waarschijnlijk bestond er geen sticker die ik op een rode muur kon plakken.

360x1000x0_foto-128

Telefonisch contact gehad met livingstickers.nl

Ik ben dus totaal niet thuis in die wereld en ik besloot om even te bellen of zij ook iets konden leveren voor een rode muur. Na een vriendelijk telefoongesprek wist ik dus dat ik kon kijken in het genre van beige. Ik had voorbeelden gezien en onmiddellijk besloot ik om te kopen. Wie niet waagt, wie niet wint! Ik betaalde een klein bedrag en binnen de 3 dagen kreeg ik de muursticker woonkamer thuis gestuurd. Ik wil hier de mensen bedanken voor hun geweldig advies want de kale plaats is perfect opgevuld!

360x1000x0_in-dit-huis-strak