Platdakramen prijzen

Dakraam met verlichting

De beste oplossing als het gaat om daglichtoplossingen zijn ongetwijfeld platdakramen. Met de aanschaf van deze platdakramen krijg je echt waar voor je geld; je krijgt heel veel voor weinig.  Bovendien kenmerken de platdakramen zich door de uitstekende prijskwaliteitsverhouding.

Afhankelijk van wat je precies wilt

Uiteraard zijn de platdakramen prijzen afhankelijk van wat je precies wilt, wat precies je wensen zijn.  De platdakramen prijzen zijn ook afhankelijk of je voor montage kiest of het platdakraam zelf gaat bevestigen. Je kunt een platdakraam zo duur maken als je zelf wilt. De platdakramen prijzen kun je in z’n algemeenheid echter zeer aantrekkelijk noemen. Platdakramen plaats je in je woonkamer, op de veranda en op kantoor. De ramen zijn steeds stijlvoller geworden in de loop der jaren.

Platdakraam elektrisch-te-openen

In vaste variant of liever elektrisch

Globaal onderscheid je platdakramen in de vaste variant, in de elektrische uitvoering, de indrukwekkende ronde uitvoering en die met daktoetreding. In alle gevallen bieden ze én ventilatie en daglicht. Ook op kantoor is het verstandig voor een platdakraam te kiezen. Je geeft je personeel en ventilatie en daglicht en dat betekent dat ze zich prettiger voelen, zich gezonder voelen en dat ze met meer concentratie en productiever hun werk doen. Investeren in platdakramen kan dus zeker wel uit, de platdakramen prijzen verdien je zo weer terug nu je werknemers straks productiever werk gaan leveren.

Bij regen sluit het raam zichzelf

Iets duurder dan de standaard platdakramen is de elektrische uitvoering. Dit raam bedien je met een afstandsbediening en vaak beschikt dit type ook over een regensensor. Voelt het raam regendruppels, dan sluit het raam zich automatisch. Daar hoef je dus zelf niets voor te doen. Een platdakraam met daktoetreding is handig als je toch regelmatig op het platte dak moet zijn en ook in die gevallen dat het dak gerepareerd moet worden. De ronde uitvoeringen zijn indrukwekkend mooi en stijlvol.

Politiekeurmerk en montage door specialisten

Let bij de platdakramen prijzen wel op of het raam beschikbaar over een politiekeurmerk. Dit maakt de ramen extra veilig tegen inbrekers. Vraag ook altijd naar het aantal decibellen dat geproduceerd wordt bij een fikse regen- of hagelbui. Ook daar zit nogal verschil in namelijk. Wie verstandig is, die laat een platdakraam altijd monteren door specialisten, Dan weet je dat dit binnen een dag afgerond is en dat de platdakramen op de enige juiste wijze gemonteerd zijn. De platdakramen worden gemonteerd met een minimale helling van vijf procent en worden afgewerkt met een opstand buiten en ook vanaf de binnenkant wordt het raam netjes en waterdicht afgewerkt. Was een platdakraam vroeger nogal eens storend, tegenwoordig verfraaien ze niet zelden een dak.

Dakraam met verlichting

Altijd scherpe prijzen

Het zicht richting de hemel, heerlijke frisse lucht en de positieve uitwerking van daglicht. Iedereen vaart wel bij platdakramen. En om de platdakramen prijzen hoef je het niet te laten, want die zijn scherp. Bovendien krijg je vaak lang garantie op je raam, hetgeen wel iets zegt over de kwaliteit die je voor de scherpe prijs geleverd krijgt.