Precies de keuken die je zoekt

SieMatic keuken

Zoek je een keuken van hoge kwaliteit die ook nog eens precies past bij je interieur, dan heb je met een SieMatic keuken een schot in de roos. Met de schitterende materialen die zijn gebruikt, in combinatie met mooie kleuren stel je eenvoudig zelf je keuken samen. Of je nu gesloten elementen wilt, of open vakken om nog meer ruimtelijk zicht te krijgen het is allemaal mogelijk met deze keukens. Een keuken niet alleen om in te koken, maar ook in te leven.

Het nieuwste van het nieuwste

Wanneer je echt wilt genieten van de nieuwste SieMatic keuken snufjes, dan kun je niet om de SLX Pure lijn heen. Deze serie heeft greeploze kasten en lades, die voorzien zijn van led verlichting. Zoek je een opvallende keuken, die de luxe van je interieur moet accentueren is deze lijn een goede keuze. De ledverlichting is onzichtbaar en perfect weggewerkt in de uitsparingen, jij bepaalt hoe sterk je de led verlichting wilt hebben. Je kunt dus de sfeer op elk moment bepalen in je keuken.

SieMatic keuken

Klassieke keuken en toch uniek

Ook wanneer je de keuze maakt voor een klassieke SieMatic keuken, heb je een unieke keuken. Een keukenkast hoeft er namelijk niet altijd uit te zien als een kast voor de keuken, de combinatie van modern en klassiek maakt de keuken uniek. Een schitterende bar om met het hele gezin van te genieten, om aan te eten of de dag door te nemen. Steeds vaker wordt de keuken een ruimte waar het gezin samenkomt, om vervolgens de maaltijd te nuttigen.