Raamfolie voor mijn broer!

Pas geleden maakte ik weer wat leuks mee en dat ga ik vandaag met jullie delen! Zoals jullie weten ben ik dagelijks bezig met het mooier maken van mijn huis. Ik ben nu op het punt gekomen dat ik eigenlijk niks meer aan mijn huis kan doen. Ik heb nu een erg gezellig huis met klasse! Dit was precies wat ik wilde bereiken en daar ben ik erg blij mee! Wie weet vind ik binnenkort weer iets leuks maar op het moment ben ik vooral bezig met het helpen van de mensen om mij heen. Zo was ik pas geleden bij mijn broer thuis en hij vertelde me dat hij erg veel last had van mensen die bij hem naar binnen kijken. Hij vond dit uiteraard zeer vervelend en hij vroeg aan mij of ik hier iets op wist. We zijn toen samen op het internet gaan kijken naar een goede oplossing. Na goed zoeken kwamen we uit op de website van WindowDeco, hier kan je raamfolie kopen.

Mijn broer was erg erg blij mee

We hebben meteen besloten om de raamfolie te kopen. Inmiddels heeft mijn broer het al in huis en hebben we het op zijn raam geplakt. Mijn broer heeft nu geen last meer van mensen die naar binnen kijken. Wat ons ook meteen opviel was dat het er ook nog super leuk uit ziet. Het maakt het raam van mijn broer meteen een stuk leuker!