Relaxfauteuils Hilversum

Wanneer je wat ouder wordt, ontstaan er steeds meer lichamelijke kwaaltjes. Ook jonge mensen van rond de 50 jaar hebben af en toe wat ongemakken. Rug, nek en bovenbenen kunnen soms vervelend opspelen en aan het einde van een werkdag erg hinderlijk zijn. Hoe heerlijk is het dan, om in de avonduren helemaal bij te komen in een van de relaxfauteuils Hilversum. Een goede zithouding en comfortabele ondersteuning van al je ledematen zorgen voor een ontspannen gevoel. Je komt weer helemaal bij…

Van Reenen meubelen

relaxfauteuils Hilversum

Een fauteuil waar je in kunt ontspannen zou eigenlijk iedereen moeten aanschaffen, zeker wanneer je wat ouder wordt. Ondersteuning van nek, schouders en onderrug doet wonderen voor je gewrichten en spieren. Een ontspannen gevoel is het gevolg. De relaxfauteuils Hilversum die als extra hulpmiddel een sta-op functie hebben zijn ideaal voor de oudere mens die moeilijk in de benen komt. Met een sta-op stoel gaat alles heerlijk soepel en hoef je geen moeite te doen om uit je stoel op te staan.

De voordelen van een sta-op stoel zijn behalve het gemakkelijk uit de stoel komen, ook minder belasting voor gewrichten en spieren. Je wordt als het ware uit de stoel geduwd. Dit kost bijna geen kracht. Een sta-op relax fauteuil is verkrijgbaar in vele kleuren zodat voor ieder interieur een toepasselijk exemplaar te vinden is. Van Reenen meubelen heeft voor iedere inrichting een relaxfauteuil.

Duurzaam

De stoelen die je bij van Reenen kunt aanschaffen zijn kostbaar. Dat heeft alles te maken, met het ingenieuze ontwerp en de fijnste soorten leder, waarmee de stoel is bekleed. Ook de stoffen stoelen zijn vervaardigt van stevig materiaal, die jaren meegaat. Relaxfauteuls Hilversum zijn maatwerk stoelen en te bewonderen in de showroom van van Reenen. Ga naar de website en bekijk de openingstijden of neem voor vragen contact op met een van de deskundige medewerkers.