Schoonmaakbedrijf voor openbare gebouwen

Als je op zoek bent naar een vriendelijk, efficiënt en zorgvuldig professioneel schoonmaakbedrijf voor openbare gebouwen, zoek dan niet verder. Actief-cleaning Services waardeert de behoefte aan een sprankelend schoon interieur. Ons toegewijde en ervaren team van professionele schoonmakers is opgeleid volgens de hoogste standaard om ervoor te zorgen dat de gebouwen op een snelle en efficiënte manier worden schoongemaakt. Geen enkele opdracht is te groot of te klein voor ons – wij zullen jouw verwachtingen overtreffen.

Of het nu een stadhuis, een gerechtsgebouw, een museum, een gemeenschapscentrum of een congrescentrum is, onze openbare en overheidsgebouwen zijn pijlers van de gemeenschap en vertegenwoordigen verschillende omgevingen die gespecialiseerde schoonmaakdiensten vereisen.

Professioneel retail schoonmaakbedrijf, offertes en prijzen

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten voor openbare gebouwen: Al onze professionele schoonmakers zijn volledig opgeleid en hebben alle materiaal bij om snel en efficiënt te werken. We gebruiken alleen milieuvriendelijke schoonmaakproducten en -methoden is ook een groot voordeel voor overheidsinstellingen. Aangezien gebouwen waarschijnlijk veel voetgangers hebben, is het belangrijk om niet-toxische en biologisch afbreekbare schoonmaakproducten te gebruiken om de gezondheid en veiligheid van burgers en overheidsfunctionarissen te waarborgen

Retail schoonmaakdiensten:

  • Algemene schoonmaak van de ruimte inclusief gangpaden en trappen
  • Grondige reiniging van ramen 
  • Schoonmaak van kantoormachines en randapparatuur
  • Tapijt en vloerreiniging
  • Onderhoud sanitaire ruimtes

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie betreffende prijzen en onderhoudscontracten.

Kwaliteitstevredenheid

Voor ons zijn de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten en klanttevredenheid van fundamenteel belang, daarom nemen we de nodige middelen om dit te waarborgen:

Opleiding
Onze medewerkers ontvangen trainingen op basis van hun specifieke taaktypen (kantoorreiniging, industriële reiniging, vloerbehandelingen, opruimen van gebouwen en afvalverwijdering, enz.)

Toezicht
Alle onderhoudswerkzaamheden worden periodiek gecontroleerd om de kwaliteit van de schoonmaakdienst te garanderen en om de klanttevredenheid te garanderen.
Specifieke eenmalige taken worden ook vóór voltooiing voltooid.

Personeelsbestand
We hebben een systeem om de toegang en het vertrek van onze werknemers bij alle taken te controleren om hun stiptheid en arbeidstijd te garanderen.

Beroepsrisico’s
We maken ons grote zorgen over de veiligheid van onze medewerkers en op de gebieden waar we onze diensten uitvoeren, om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd om mogelijke ongevallen of risico’s te voorkomen. We houden ons nauwgezet aan alle veiligheidsvoorschriften en trainen al onze medewerkers op het gebied van ongevallenpreventie en gevarenbewustzijn. We coördineren te allen tijde met onze klanten en faciliteren alle benodigde officiële documentatie.