Sfeerverlichting

Licht kan voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte bepalen. Verlichting is meer dan alleen maar een lichtbron. Het oog wil meer dan alleen maar licht. Hierbij gaat het niet alleen om het soort licht dat je gebruikt maar ook om het design van een lamp bijvoorbeeld. Hierdoor ontstaat er een stijl en een sfeer die bepalend is.

Welke sfeerverlichting is geschikt?

Het soort ruimte bepaalt welke verlichting je kiest. In een huiskamer wil je een andere sfeer dan in een kantoorruimte. Toch, de basis blijft dat verlichting ook functioneel moet zijn. Sfeerverlichting vult de basis aan door bijvoorbeeld de mogelijkheid van dimmen of door kleurgebruik en ontwerp.

De lampjesfabriek

Bij dit bedrijf kan je terecht voor de beste verlichting tegen een voordelige prijs. Hun winkel vind je in Maassluis op de Nijverheidsstraat 2D, maar er is ook een webwinkel www.delampjesfabriek.nl. Deze winkel biedt een gevarieerd assortiment aan van LED verlichting, in allerlei kleuren, soorten en maten. Daarnaast verkopen zij fittingen, snoeren en keramiek lampen. Bij De Lampjesfabriek vind je unieke sfeerverlichting en altijd tegen de scherpste prijzen. Bovendien is de verzending gratis als je bestelling 75 euro of meer bedraagt.

 

Informatie en contact De lampjesfabriek

Op werkdagen kan je ze bellen van negen tot vijf uur via het nummer 085-1302268. Mocht je vragen hebben of behoefte hebben aan advies, dan staan zij je graag te woord. Een e-mail verzenden kan natuurlijk ook. Het e-mailadres is klantenservice@delampjesfabriek.nl. Ga naar hun website www.delampjesfabriek.nl en laat je inspireren door het brede assortiment of lees een blog over een specifiek onderwerp waarin je je wenst te verdiepen.