Spullen ophangen in huis

leren lus

Het ophangen van spullen in huis kan je op verschillende manieren doen. Je kan bijvoorbeeld een handdoek aan een standaard haakje ophangen, of aan een hippe leren lus.

Het gebruik van een leren lus is erg simpel maar ziet er toch stijlvol uit en geeft een extra touch aan bijvoorbeeld je keuken, babykamer, badkamer, etc. De lus is in verschillende maten te verkrijgen, zodat je de perfecte maat hebt om er bijvoorbeeld een handdoek mee op te hangen. Niet alleen dingen ophangen met een lus is handig, maar je kan er bijvoorbeeld ook leren handgrepen voor kastjes mee maken. Een leren handgreep op een kastje kan het kastje heel anders laten tonen dan een metalen handgreep en het ziet er een stuk stoerder uit.

leren lus

Leer past overal bij

Het voordeel van een leren lus is dat het bijna bij elke inrichting past en het ziet er samen met hout of staal erg gaaf uit, omdat leer in meerdere kleuren te verkrijgen is en dus altijd goed past bij bijvoorbeeld een steigerhouten kastje, of om een zwarte stalen buis waar je bijvoorbeeld een handdoek aan kunt ophangen. Je huis kan er met een kleine aanpassing heel anders uitzien. Je huis ziet er een stuk warmer en stoerder uit, als je gebruik maakt van leer. De reden dat leer goed past in huis is, omdat het erg stijlvol is en het kan een ruimte heel anders laten tonen. Gebruikte je voorheen vaak zilveren handgrepen op een kastje en wil je het kastje er stoerder uit laten zien, vervang de zilveren handgrepen dan met leren handgrepen en je kastje ziet er een stuk stoerder uit.