Een stijlvolle trapleuning zwart; De 40×10 leuning met dragers TYPE 13!

Nu ook stoere, moderne, hippe en trendy trapleuningen in de kleur zwart bij RVSvakman.nl. Deze topkwaliteit trapleuningen worden, zoals u van ons gewend bent, perfect op maat gezaagd, mooi dichtgelast met de hand, naar wens voorgeboord en vervolgens voorzien van een hoogwaardige kwaliteit poedercoating in de kleur zwart RAL 9005 (gitzwart) met matte afwerking. In een serie blogartikelen lichten we diverse modellen uitgebreid toe. Dit keer besteden we extra aandacht aan een elegante leuning, de slanke 40×10 leuning in combinatie met de super strakke TYPE 13 schuif dragers, die in 1 lijn met de leuning op de muur worden gepositioneerd.

RVS Vakman

De Trapleuning zwart gecoat vierkant 40*10 incl. dragers TYPE 13 SCHUIF is een moderne zwarte (zwart gecoate) trapleuning. Met de slanke rechthoekige vormgeving van de leuning in 40 x 10 mm, de strakke TYPE 13 leuningdragers en de gitzwarte poedercoating een stoere, stijlvolle en moderne trapleuning. LET OP: U ontvangt de leuning, de leuningdragers + de benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast worden de uiteinden van de trapleuning altijd naadloos dichtgelast, voor een super strakke en mooi afgewerkte trapleuning. TYPE 13 SCHUIF is een ‘blinde leuninghouder’ en wordt met een stokbout bevestigd aan de muur. Er zijn dus geen schroeven zichtbaar, wat bijdraagt aan die strakke en moderne look van deze zwarte trapleuning. Daarnaast kan TYPE 13 over de leuning ‘geschoven’ worden. Het is dus niet nodig om deze leuning voor te boren. Wel zo handig dus bij zowel het inmeten als het monteren, zeker in het geval u bestaande bevestigingspunten wilt (her)gebruiken.

 

Zwarte trapleuningen online bij RVSvakman.nl! Naast de 40×10 inclusief TYPE 13 schuif vindt u bij ons een gerichte collectie trapleuningen die voorzien zijn van een hoogwaardige poedercoating. Naast de ronde trapleuning in combinatie met diverse typen dragers, zijn er een drietal rechthoekige leuning varianten: de 40×10, 40×20 (meest gekozen) en de robuuste 40×40. Voor ieder wat wils dus. En wilt u liever een andere kleur, wij kunnen al deze leuningen in iedere gewenste RAL kleur laten poedercoaten!