Stucadoorsbedrijf Haarlem: je droominterieur voor een scherpe prijs

Op een bepaald moment ben je je interieur beu gezien. Op dat moment is het tijd om nieuw leven in je interieur te brengen. Er is maar één probleem: als je je interieur een nieuwe uitstraling wilt geven, dan moet je al snel heel wat geld op tafel leggen.

Gelukkig is er een goedkope manier om je interieur te verfraaien: door stucwerk te laten uitvoeren en daar kan Molenaar & Schilder, stucadoorsbedrijf Haarlem, je bij helpen! Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies hoe wij je afgeleefd interieur kunnen omtoveren tot het interieur van je dromen en dat zonder dat je teveel geld moet uitgeven. Hieronder ontdek je de mogelijkheden!

Verschillende soorten stucwerk

Stucadoorsbedrijf HaarlemMolenaar & Schilder is vooral gespecialiseerd in alle soorten stucwerk. Met stucwerk wordt het bepleisteren van wanden en plafonds bedoeld. Deze afwerkingsmethode wordt vaak gekozen, omdat het een goedkope manier is om een interieur te vernieuwen. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden!

Pleisterwerk voor strakke muren

Zijn je muren of plafonds niet langer mooi egaal? Dan kan je kiezen voor pleisterwerk. Als je kiest voor pleisterwerk, dan brengen wij een dunne laag pleister aan, waardoor je muren er opnieuw mooi strak uitzien. Op die manier maken we ze saus- of behangklaar. Dat wil zeggen dat de muren na het pleisteren, mooi afgewerkt worden met verf of behang.

Belangrijk om weten: er is een verschil tussen sausklaar pleisteren en behangklaar pleisteren. Voor het sausen van wanden en plafonds moet de ondergrond erg strak zijn voor het beste resultaat. Als je je muren wilt laten behangen, dan steekt het minder nauw. Hierdoor zal behangklaar pleisteren goedkoper zijn dan sausklaar pleisteren. Weet je niet goed welke afwerking je moet kiezen? We helpen je graag!

Latex spuitwerk: meer kleur in je interieur

Oneffenheden wegwerken met raapwerk

Raapwerk lijkt sterk op pleisterwerk, met het grote verschil dat de pleisterlaag die hiervoor gebruikt wordt vele malen dikker is. Op die manier kunnen er nog meer oneffenheden weggewerkt worden en kunnen ook scheve muren rechtgetrokken worden.

Na het raapwerk kunnen je muren en/of plafonds nog afgewerkt worden met een leuk kleurtje, als je dat wenst. Ook als je muren een grondige make-over nodig hebben met raapwerk en nadien dienen afgewerkt worden met een kleurtje, kan Molenaar & Schilder, stucadoorsbedrijf Haarlem je helpen!

Kleur in je interieur met latex spuitwerk

Wil jij graag je muren voorzien van een nieuwe verflaag, maar vrees je voor vlekken? Dan is latex spuitwerk een goed alternatief! Als je kiest voor latex spuiten, dan zullen je muren op een snelle én goedkope manier voorzien worden van een nieuw kleurtje. Bovendien zorgt deze schildertechniek voor een perfect resultaat.

Latex spuitwerk is een goede keuze als je grote ruimtes wilt schilderen, omdat het snel toegepast kan worden. Het is dus een alternatieve optie voor het sausen van wanden en plafonds. Net zoals bij sausen, kan je kiezen uit tal van kleuren. Als je toch liever je muren en plafonds wilt laten sausen, dan kan je ook dit door ons laten doen. Wil jij graag weten welke optie de beste is voor jou en welke kleuren in je interieur passen? Aarzel dan niet om je vragen te stellen. Wij helpen je graag!