Topkwaliteit schuttingen bij Schutting33.nl!

Wanneer u een schutting wilt gaan aanschaffen wilt u natuurlijk dat deze tientallen jaren meegaat. Daarom wilt u natuurlijk ook alleen het allerbeste bestellen. Schutting33 garandeert u de allerbeste kwaliteit. De beton schuttingen, schanskorven en aluminium schuttingen gaan tientallen jarenlang mee en zijn ook voorzien van garanties van tientallen jaren. U kunt uw bestelling eenvoudig online plaatsen op Schutting33.nl of u kunt langsgaan in de showroom te Venlo. Daar hebben ze diverse schuttingen tentoongesteld die u ook kunt gaan bekijken.

Schutting33

Iedereen heeft de wens om af te zijn van de jaarlijkse onderhoud van de schutting. De schuttingen van hout worden het meest toegepast in ons land, echter is het niet meteen de beste oplossing. Wanneer u gaat kijken naar de levensduur en onderhoud, komt u tot de conclusie dat de houten schutting u vooral veel kopzorgen geeft. Een schutting van beton komt bij men vaak over als een opgesloten, grauwe omheining. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn tegenwoordig. De beton schuttingen van nu zijn leverbaar in iedere RAL-kleur en krijgen meteen karakter bij het opbrengen van een kleur als antraciet of crème wit. Een moderne schutting en ook nog eens onderhoudsarm? Dat wilt iedereen toch! Bekijk de beton schuttingen van Schutting33.nl!

 

U heeft ook nog de aluminium schutting als vervanger van de houten schutting. De totale kosten zijn hoger als die van een beton schutting, maar de aluminium schutting heeft wel het minst onderhoud nodig. Aluminium hoeft u namelijk niet te impregneren of te coaten zoals de andere schuttingen. Denk ook aan klusjes als verrotte of kapotte houten planken vervangen, dat is met een aluminium schutting verleden tijd! Het enige onderhoud wat de aluminium schutting nodig heeft is af en toe een sopje om de vuil (zoals zand) van de schutting te halen. Weet u al welke schutting u binnenkort gaat plaatsen?