Trapleuning zwart hout

ronde trapleuning

Een mooie trapleuning van zwart hout, maakt een trap juist extra mooi. Natuurlijk is deze leuning er ook voor om makkelijker een trap op of af te kunnen gaan. Deze leuningen zijn er in diverse modellen te verkrijgen. Kies je ervoor om een ronde leuning aan te schaffen, dat is hier bij Hout compleet geen enkel probleem. Het assortiment wat hier te vinden is, is erg groot en een bestelling is hier snel gedaan. Online zijn er diverse modellen te vinden en allemaal in bepaalde maten te bestellen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een bepaald model niet de juiste maat heeft voor jouw trap, maar dat is hier geen enkel probleem. Want een leuning kan op de juiste maat worden gezaagd.

ronde trapleuning

Bestel hier een trapleuning van zwart hout

Diverse modellen zijn hier te vinden en te bestellen. Niet alleen rechte modellen, maar ook gebogen modellen. Elke bestelling wordt met de uiterste zorg gemaakt en verpakt. Er gaat een laag folie over de leuning heen en vervolgens komt er ook nog een noppenfolie omheen. Dit om eventuele beschadigingen tijdens het vervoer te voorkomen. Over het algemeen duurt de levering 2 tot 3 weken. Het kan voorkomen dat een bestelling er iets langer over doet, maar dat komt zelden voor.

leuning houder

Maak jouw trap,ook af door hier een zeer mooie leuning op te plaatsen. Niet zomaar een model, maar een fraai, van hout gemaakt exemplaar. Hier online kan je de diverse modellen bekijken en bestellen. ook zijn hier diverse houders te bestellen waarmee je de leuning aan de muur vast kan maken.