Traprenovatie voor iedere trap

1 Een traprenovatie mocht je misschien weleens nodig hebben voor je trap. Als je je trap op een goede manier bijhoudt dan weet je ook dat je er een hele lange tijd mee kunt doen. Bij Brugman bent je aan het juiste adres voor het renoveren van je trap. Ik had zelf een renovatie nodig voor mijn trap en dat wilde ik eigenlijk eerst zelf doen maar toen kwam ik een design tegen waardoor ik het eigenlijk wel moest laten doen. Het design zag er geweldig mooi uit maar kon ik zelf niet maken. Ik heb daarvoor Brugman ingeschakeld en zij zijn een professioneel bedrijf die weten wat ze doen.

Super kwaliteit1

na dat ik een tijd gedacht gedacht heb over wat ik wilde hebben heb ik het bedrijf gebeld en mijn idee aan ze voorgelegd. Zij zijn toen bij me langs geweest om samen met mij te gaan kijken wat het beste is voor mij en de trap. Het moest natuurlijk wel passen bij de inrichting van mijn huis en daar hebben ze me ook bij kunnen helpen.

Ze konden beginnen.

Twee dagen nadat we het idee hadden opgesteld kwamen ze al langs voor de traprenovatie. Met al meer dan 20 jaar ervaring wist ik zeker dat zij er een erg mooie trap van gingen maken. Binnen twee dagen was mijn trap ook al klaar en ik was heel erg blij met het resultaat. 2