Unieke kantoorinrichting met antiek

Kantoor interior design

Kantoor inrichten met antiek

In uw kantoorpand wilt u natuurlijk een aangename werksfeer creëren. Hier kunt u op verschillende manieren voor zorgen. Een mooie kantoorinrichting is zeker een belangrijke factor. Wanneer de werkomgeving mooi ingericht is, zullen uw medewerkers veel prettig aan het werk gaan. Bovendien is uw kantoor representatief wanneer er klanten over de vloer komen. Wilt u de kantoorinrichting op een mooie, maar ook unieke manier verzorgen? Onze tip is om antiek te verwerken in uw pand! Hiervoor geven we graag enkele tips.

Antiek uit oude panden

Voor een unieke ’touch’ in uw kantoorinrichting kunt u kiezen voor vintage of antiek. Het verschil? Vintage producten zijn nieuw, maar worden zo gemaakt dat ze er oud uit zien. Antiek is ook echt oud. Vaak wordt antiek bovendien als sfeervoller gezien. Ook zijn echte antieke bouwmaterialen en accessoires vaak van zeer hoge kwaliteit. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in antiek halen de producten uit oude gebouwen die gesloopt worden. Hierbij kunt u denken aan kloosters, scholen, kerken en andere oude gebouwen. Deze producten hebben vaak ook regionale kenmerken, waardoor antiek uit een Frans gebouw er heel anders uitziet dan uit een Italiaans of Nederlands gebouw.

Bouwmaterialen voor uw kantoorinrichting

Nu er zo veel mogelijk thuisgewerkt moet worden, is het ideale moment om uw kantoorinrichting een grondige make-over te geven en uw medewerkers hierbij zo min mogelijk te storen. Kies hierbij voor antieke bouwmaterialen uit echte oude gebouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle mozaïekvloer, of antieke ramen en deuren? Die zijn zeer sfeervol en bovendien van hoogwaardige kwaliteit.

Antieke accessoires

Wanneer u uw kantoorinrichting niet te erg om wilt gooien, kunt u er ook voor kiezen om antieke accessoires in de inrichting te verwerken. Dit is minder werk dan het vervangen van vloeren, ramen of deuren, maar het heeft toch een groot effect op de inrichting. Wat dacht u bijvoorbeeld van antieke beelden, schilderijen en bordjes. Of kiest u toch voor antiek met een praktische functie: oude lampen of traditioneel hang- en sluitwerk. Wij raden zeker aan om het assortiment van een specialist in antieke bouwmaterialen te bekijken, en uw kantoorinrichting hiermee te verrijken. Op welke manier wilt u antiek in uw kantoorinrichting verwerken? Vul het contactformulier in en laat het ons weten.