VELE VORMEN VAN GIETVLOEREN

VELE VORMEN VAN GIETVLOEREN

Een gietvloer kan vele gedaantes aannemen. Dit omdat de vloer in talloze kleuren te krijgen is en daarnaast ook nog eens strak en egaal gelegd kan worden. Dit geeft voor veel mensen het gevoel van een betonlook vloer. Deze vloeren kenmerken zich door exact op een betonvloer te lijken maar het niet te zijn. U heeft vast wel eens over een betonvloer gelopen en gemerkt hoe hard, koud en niet-flexibel ze zijn. Dat is uiteraard niet prettig, maar het oogt vaak wel erg robuust, stoer en industrieel. Om diezelfde look te krijgen kunt u een gietvloer laten leggen die er exact op lijkt.

 

DE JUISTE COATINGLAAG

Wat hiervoor nodig is, is een speciale coatinglaag waarmee de gietvloer wordt afgewerkt. Op deze manier krijgt uw vloer die exacte beton look. Een betonvloer heeft natuurlijk het imago onbreekbaar te zijn en voor eeuwig mee te kunnen. Een gietvloer heeft exact dat imago en het is absoluut gerechtvaardigd. Een gietvloer is zeer slijtagebestendig en zal door de jaren heen niet vervangen hoeven te worden. Voor veel bedrijven en particulieren is dit één van de redenen waarom er voor een gietvloer wordt gekozen. Dus twijfel niet langer en ga voor de industriële look die u zo graag wilt. Het zal meer comfort bieden dan een echte betonvloer, maar dat is er niet aan af te zien. Daarnaast past de vloer perfect bij een modern, strak gestileerd huis. Laat uw gietvloer zo snel mogelijk leggen, en doe uw voordeel met een prachtige, sterke en ongenaakbare vloer in uw woning.

 

ACCURAAT BETEKENT SUCCES

Als u een beetje handig bent en weet wat accuraat te werk gaan betekent, zal een gietvloer niet al teveel problemen levert. Let u wel op dat één foutje kan betekenen dat er een nieuwe vloer moet worden gelegd. Er zijn echter een heleboel handleidingen en stappen te vinden op het internet die u met het grootste gemak door het proces heen slepen. Zo kunt u een gietvloer realiseren zonder dat u zich scheel betaalt aan een specialist. Past u ook goed op de omgevingsfactoren, om eerder genoemde problemen te voorkomen? Als u zich er toch niet goed bij voelt kunt u natuurlijk makkelijk een specialist inhuren. Deze zal met plezier naar uw huis komen om de gietvloer te leggen. Hij of zij weet precies hoe te werk te gaan om een prachtig en egaal eindresultaat te realiseren.

VELE VORMEN VAN GIETVLOEREN