Verschillende eigenschappen van een meubel

zwevende tv meubels

Het is natuurlijk mooi als een meubel voor je televisie meer is als zomaar een meubel wat in de huiskamer staat, met zwevende tv meubels heb je meer dan zomaar een meubel. Een tv meubel wat aan de muur hangt past in zowel een modern als een klassiek interieur, ook geheel op maat te maken zodat je het perfecte meubel hebt voor je huiskamer. Afgesloten met deurtjes of kleppen, of mooie open vakken om je beeldjes en andere leuke accessoires te laten zien aan iedereen. Bekijk de collectie op tv-meubel.nl en maak de keuze voor jouw woonkamer.

zwevende tv meubels

Richt de woonkamer perfect in

Het inrichten van een woonkamer is altijd passen en meten, een van de belangrijkste meubels is het meubel voor de televisie. De bank of stoelen moeten allemaal gericht zijn naar de televisie, met zwevende tv meubels heb je altijd het meubel wat je nodig hebt voor je televisie. Je hoeft niet meer te passen en te meten, en je af te vragen of het meubel wel past, laat een meubel maken naar de maten die bij jou in de woonkamer passen. Met de indeling die je mooi vindt of bij de andere meubels in de kamer past. 

Waarom een meubel wat zweeft?

Zwevende tv meubels zijn natuurlijk mooi om te zien, maar het blijft een kwestie van smaak of je het meubel vind passen in je woonkamer. Houd je van ruimte en wil je de ruimte van je woonkamer benutten dan is een zwevend meubel daar uitermate geschikt voor, dit komt grotendeels omdat de vloer onder het meubel doorloopt en een effect van veel ruimte geeft. Wil je echt op de luxe toer, met verlichting onder het meubel zorg je voor een gevoel van luxe en comfort. Door te spelen met het meubel en de inrichting heb je een gezellige plek voor het hele gezin om televisie te kijken.