Voor een goede stukadoor in Amsterdam ben je bij ADR Stukadoors aan het juiste adres

Sinds ik een goede stukadoor Amsterdam heb gevonden heb ik al mijn klussen uit handen gegeven. Het was de bedoeling dat ik zelf mijn woonkamer en keuken zal gaan opknappen, maar bij het idee alleen al werd ik moe. Het leek mij dan ook een geweldig idee om voor deze grote klus de ADR Stukadoors in te schakelen. Natuurlijk heb ik eerst gekeken wat de mogelijkheden bij dit bedrijf waren en een offerte opgevraagd. Zo voorkom ik achteraf grote kosten waar ik geen rekening mee heb gehouden. Pas nadat wij al onze wensen kenbaar hadden gemaakt aan de stucwerker en wij met alles eens waren ging deze persoon aan de slag.  

Een super mooi resultaat

Zeer snel en vakkundig werden onze woonkamer en keuken onderhanden genomen. Zelf had ik dit beslist niet beter kunnen doen en de snelheid waarmee de stukadoor uit Amsterdam aan de gang ging had ik nooit kunnen bijhouden. In de tijd dat de stukadoor klaar was met zijn werkzaamheden had ik pas de spullen neer gezet om te beginnen aan deze klus.

Onze woonkamer en keuken zien er bijzonder mooi uit, wij zijn dik tevreden over het resultaat. Onze woonkamer ziet er weer lekker fris uit en ook onze keuken is weer in topconditie.