Vouwdak helemaal op maat gemaakt

vouwdak

Al een paar jaar wilde ik een vouwdak voor in de tuin hebben. Ik zit namelijk graag buiten en dan vind ik voor in de avond een dak wel erg knus. Zo kun je het terras er onder ook makkelijker verwarmen als dat nodig is. Doordat ik het zo druk heb gehad, is het er helaas nooit van gekomen. Gelukkig heb ik een paar rustige maanden op werk op het moment en daarom ben ik er eindelijk aan toegekomen om voor een mooi afdak te gaan kijken. Zeker met de zomer in het vooruitzicht, wilde ik er vaart achter zetten. Ik wilde graag een dak op maat laten maken. Daarom heb ik wat rondgevraagd aan mijn vrienden of zij een goed bedrijf kennen die mij hiermee kan helpen.

Dak

Een prachtig vouwdak voor in de tuin

Van een goede vriend kreeg ik de tip om bij het bedrijf Luxe Textieldak een vouwdak te laten maken. Hij had daar een jaar geleden ook een dak besteld en hij was heel erg tevreden over de kwaliteit en de service van het bedrijf. Aangezien mijn vriend hier zo enthousiast over was, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en plande voor mij een afspraak in. Een paar dagen later ging ik naar het bedrijf.

Dak

Het maakte mijn tuin helemaal af

Tijdens de afspraak was ik zeer verbaasd dat er zoveel mogelijkheden waren. Ik had nooit verwacht dat ik alles echt precies kon aanpassen. De man die mij hielp met het ontwerp luisterde heel erg goed naar al mijn wensen. Ik besloot een groen dak te nemen. Zo vormt hij echt een geheel met mijn groene tuin. Dat vind ik mooier dan dat hij er echt helemaal uit zou springen. Nadat het ontwerp klaar was, ging het bedrijf direct voor mij aan de slag. Ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat.