V&W Adviseurs geeft je persoonlijk hypotheekadvies

V&W Adviseurs

Denk je na over de aankoop van een nieuwe woning? In dat geval kan persoonlijk hypotheekadvies van een organisatie als V&W Adviseurs wenselijk zijn. Een dergelijke organisatie kan je meer vertellen over de verschillende hypotheekvormen, die tegenwoordig worden aangeboden door kredietverstrekkers. Weet jij bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een lineaire hypotheek en een zogenaamde annuïteitenhypotheek? Om tot een weloverwogen beslissing te komen bij de aanvraag van een hypotheek, is het belangrijk om van dergelijke verschillen op de hoogte te zijn. In dit artikel lees je meer over de diensten, die een partij als V&W Adviseurs je kan bieden.

Hypotheek

V&W Adviseurs helpt je door de hypotheekaanvraag heen

Het aanvragen van een hypotheek bestaat uit verschillende fases. Allereerst wil je weten wat de maximale hypotheek is, die je voor de aankoop van een woning kunt krijgen. Dit geeft je immers een beeld van het type woning, waarnaar je kunt zoeken. Op internet vind je verschillende tools, die kunnen helpen bij het berekenen van de maximale hypotheek. Deze tools geven echter slechts een indicatie en zijn bepaald niet nauwkeurig. Een organisatie als V&W Adviseurs kan je meer vertellen over de factoren, die een rol spelen bij het bepalen van je maximale hypotheek. Vervolgens wordt bekeken, welke hypotheekvorm het beste bij je situatie past.

Advies

Advies over de meest geschikte hypotheekvorm

Een belangrijk onderdeel van het hypotheekadvies, is advies over een passende hypotheekvorm. Kies je voor een lineaire hypotheek, of geef je de voorkeur aan een annuïteitenhypotheek? Je plannen voor de komende jaren spelen hierbij een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan een gezinsuitbreiding, een uitbouw aan je nieuwe woning, enzovoorts. Om hier voldoende budget voor te hebben, kan het verstandig zijn om de eerste jaren relatief weinig af te lossen. Heb je geen plannen, die veel geld kosten? Neem in dat geval een hypotheek waarbij juist relatief veel wordt afgelost in de eerste jaren. Op termijn is dit vaak een goedkopere optie.