Wat dachten jullie van een matras 160×200?

Dublin Close-UP1-101x136_0_56Mijn man en ik hebben besloten om een nieuwe woning te betrekken. Dit zou ook inhouden dat wij wellicht een matras 160×200 zouden aanschaffen. Op dit moment twijfelen we nog wat de beste keuze voor ons is.

Eigenlijk vind ik het altijd heerlijk om lekker tegen mijn man aan te knuffelen als we samen slapen. Aan de andere kant heeft mijn man slaap apneu en dit kan ertoe leiden dat hij ook mijn slaap behoorlijk verstoort. Begrijp me niet verkeerd, ik wil er natuurlijk altijd voor hem zijn. Maar omdat ik een veeleisende baan heb, is het belangrijk dat ik ook voldoende slaap krijg. Als hij mij constant wakker maakt in het midden van de nacht, dan werkt dit natuurlijk niet.

Daarom hadden wij altijd twee kleine bedden naast elkaar staan, zodat ik tenminste rustig door zou kunnen slapen, ook als hij dit niet zou kunnen. Nu we echter gaan verhuizen denken we er toch aan om dit anders aan te pakken, want twee bedden vind ik eigenlijk niks voor een getrouwd stel.

Dubln 18cm-101x136_0_567 zones-101x136_0_56Toch een matras 160×200?

Een bed met matras van 160×200 zou natuurlijk ideaal zijn. Dit is toch ruim genoeg, maar ook weer niet zo ruim dat je ver van elkaar af ligt. Lekker knus en gezellig dus. Mijn vriendin raadde me aan om eens te kijken op droomidee.nl. Zij had hier ook haar matrassen gekocht en was er echt enorm blij mee. Omdat ik de mening van mijn vriendin respecteer, dacht ik dat het aan de tijd werd om ook eens een kijkje te nemen.

Nu hebben mijn man en ik samen gekeken en vinden ook de prijzen enorm meevallen. Ik denk dus toch dat we voor een ruim matras gaan. Ik kijk er al naar uit!