Wat iedereen in de gereedschapswagen moet hebben

Ongeacht uw woonsituatie of uw interessegebied, elke man en vrouw zou een set basisgereedschap in huis moeten hebben. Ja, er is altijd een aannemers te huur, maar op een gegeven moment zult u een spijker moeten slaan, een schroef moeten vastdraaien of zelf een IKEA-meubel in elkaar moeten zetten – of het nu is vanwege een noodsituatie of gewoon algemene tijd- en budgetbeperkingen.

We hebben een lijst met tools die elke man zou in de gereedschapswagen moeten hebben. Van meetlinten tot elektrisch gereedschap, de bende is er allemaal.

Gereedschapswagen(inclusief sikkelsleutel, bankschroef en schroevendraaiers)

Door georganiseerd te blijven en al uw items in een gereedschapskist te bewaren, bespaart u veel tijd en frustratie wanneer u iets specifieks moet vinden. Als vader geloof ik dat wanneer je kinderen een bepaalde leeftijd bereiken, je ze een basisgereedschapsset met een gereedschapskist als cadeau moet geven – een goede met een sikkelsleutel, een bankschroef, een set schroevendraaiers met magnetische punten (Phillips, Platte kop, vierkante kop, sterkop, enz.) en andere benodigdheden. Gereedschapswagen

Draadloze boormachine

Ongetwijfeld de meest bruikbare en veelzijdige tool ooit. Afgezien van dingen aan elkaar en uit elkaar te schroeven, is het ook handig voor het boren van gaten door een veelheid aan materialen, het mengen van verf en vlekken en het schuren in kleine ruimtes. Wanneer je de boormachine koopt, koop dan een koffer met verschillende schroeftips en je zou helemaal klaar moeten zijn voor de meeste van je thuisprojecten.

Koplamp of duurzame zaklamp

In het huis of appartement vindt een ENORM percentage van reparaties en projecten plaats in een kleine, donkere ruimte. Of het nu onder de gootsteen is of in een kruipruimte of kast; kunnen zien is een MUST.

(Dit is ook handig als je een wirwar van snoeren achter je tv probeert op te lossen!)

Gereedschapsmes

Dit spreekt voor zich, maar afgezien van het openen van pakketten en het afsnijden van labels, vindt u een mes dat handig is voor het trimmen en doorknippen van draden en het schrapen van metaal en roest. Bovendien zijn de oude verwijderbare messen geweldig voor het schrapen van verf en het morsen van glas en vloeren.

Tangenset

Tang met een puntige neus, rechte handgreep en groef. Ik raad een kleine en een grote van elk aan, en met hen zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar beknibbel niet; je krijgt waar je voor betaalt met een tang. Langere handgrepen en harder staal betekent betere grip, meer kracht en langer gebruik – ik heb letterlijk dezelfde kanaalvergrendelingtang gehad sinds ik 16 was (bijna 20 jaar). Ik heb ze minstens 1.000 keer gebruikt en nog steeds.