Wie kan u goed ontvangstmeubilair leveren?

Ongeveer twee jaar geleden hebben wij een kantoor pand gehuurd voor ons bedrijfje. Wat ons die jaren al de hele tijd irriteert is de ontvangstruimte. Hier komen onze klanten binnen, zitten hier te wachten op hun afspraak en het ziet er gewoon niet representatief uit. Het is saai, het ziet er saai uit en het is, of was, totaal niet uitnodigend. Dus ging ik op zoek naar ontvangstmeubilair. Ontvangstmeubilair is gewoon nodig als je een goede indruk wilt maken op uw klanten, het is nu eenmaal niet anders. Als u mooi ontvangstmeubilair heeft staan maakt dat gewoon een veel betere indruk en dat is toch belangrijk, het is een soort visitekaartje vind ik zelf. Op de site zevenbergen-bv.nl kunt u ontvangstmeubilair aanschaffen, daar hebben wij het ontvangstmeubilair gekocht in ieder geval en we hebben een goede ervaring op gedaan kan ik u vertellen. Ze doen aan kantoorinrichting, projectinrichting, richten zich op gezond werken, bieden diensten aan als interieur ontwerp, werk plek onderzoek, bezorging en montage en meer. Ze bieden diverse merken aan, bekend en onbekend, hebben een online kenniscentrum en laten zien wat voor producten ze allemaal verkopen. Ze bieden ontvangstmeubilair aan dat rust uitstraalt als dat is wat u zoekt, verschillende ambiances kunnen ze aanbieden waar door u de perfecte ontvangstruimte kunt creëren. Ze zijn er voor starters en multinationals, zijn specialist in ergonomisch kantoormeubilair, zijn al meer dan 40 jaar expert in kantoor inrichtingen en hebben ook nog eens een grote showroom in Midden-Nederland. U kunt via de site een interieur ontwerp aanvragen voor uw ontvangstmeubilair, u vult gewoon een contact formulier in en ze nemen contact met u op. Ook als het gaat om een thuiswerkplek, vergaderen, directie, zalen, kantine, akoestiek en maatwerk zijn ze er voor u. Qua projectinrichting zijn ze er voor kerken, horeca, industrie, laboratoria, meubels voor de zorgsector en meer. Als u contact met ze wilt opnemen dan kunt u dit doen via telefoon, email en u kunt natuurlijk de grote showroom bezoeken van wel 2000 vierkante meter groot! Ze zitten in Barneveld, en als u vragen hebt kunt u bij ze terecht!

Heeft u ook ontvangstmeubilair nodig?

Dan bent u bij hen aan het goede adres, dat was ik ook en het probleem van een niet nette ontvangst ruimte is helemaal opgelost. We zijn er zo blij mee en krijgen al goed reacties van onze klanten erop. Ze vinden onze ruimte ook heel mooi, het visitekaartje is gezet en we gaan lekker vooruit zo. Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen, we zullen de volgende keer zeker ook naar hen stappen!

Wilt u ook mooie meubelen bij hen kopen?

Dan moet u zeker bij hen gaan kijken, want:

  • Ze weten waar ze het over hebben
  • Ze bieden veel producten en diensten aan
  • Ze helpen u goed en vakkundig want ze zijn gespecialiseerd

Dus waar wacht u nog op, ga ook een keertje kijken op hun website en laat u verrassen door alle mogelijkheden die ze u en uw bedrijf daarbij bieden!