Wil jij een keukenboiler kopen?

keukenboiler kopen

Wil jij vandaag nog een keukenboiler kopen? Neem deze punten mee voordat je het aanschaft. Kies voor elektrisch! Als je het prettig vind om natedenken over de verschillende vormen hebben we in deze blog verschillende boilers vergeleken om jouw een makkelijke keus te geven als je deze gaat aanschaffen.

keukenboiler kopen

Wat past het best bij mijn situatie? 

Verstandig is om even na tegaan welke boiler je zelf hebt? Heb je een gas of elektrische boiler? Als je een boiler hebt die op gas werkt is het zeer verstandig aan om een elektrische boiler aan te schaffen. De reden hiervan is omdat je zo een steentje bijdraagt aan het milieu. Tegenwoordig is het erg belangrijk dat je kijkt hoe je het best zo min mogelijk de aarde kan vervuilen. De gemeente raad dit dan ook erg aan en geeft bepaalde grootgebruikers eventuele subsidie bij gebruik van een boiler. Voor keukengebruik kan je een keuken boiler met de inhoud van 10 liter of minder.

Snel verwarmd water

Een keukenboiler kopen is mogelijk, Dit product staat bekend als zeer compact en ideaal om te gebruiken. In dit product passen verschillende inhoudsmaten. Kies je ervoor om je gehele boiler te veranderen en een allround boiler te kopen dan zijn dit eventueel ook goede opties om te bekijken. Bekijk de verschillende inhoudsliters hier, uitgaande van een douchebeurt van acht minuten. Dit zijn de allround boilers. Deze allround boilers 

  • 1 persoon = 30 liter 
  • 1,5-2 personen =  50 liter 
  • 2-3 personen = 80 liter
  • badkuip = 120 liter