Wit laminaat

Bent u op zoek naar wit laminaat voor thuis? Tegelmegashop heeft een ruim assortiment aan witte laminaatvloeren in diverse afmetingen, diktes, slijtklassen en prijsniveaus. Of uw voorkeur nu uitgaat naar wit eiken laminaat of wit tegel laminaat bij ons slaagt u altijd. Bekijk ons aanbod rustig op uw gemak online of breng een bezoekje aan onze showroom in Roermond. Wij leveren alleen laminaat van de beste kwaliteit voor de beste online prijs, laminaat wit bij Tegelmegashop.nl is dan ook altijd een goede koop!

Een witte laminaatvloer zorgt voor een optisch grotere ruimte. Wanneer u actief opzoek bent naar een laminaatvloer waarmee u een ruimtelijke en frisse uitstraling realiseert is de kleur wit of een laminaatvloer met witte accenten zeker de juiste keuze. licht gekleurd laminaat creëert naast ruimte, ook licht en helderheid. Wit laminaat is dus ideaal voor de kleinere ruimtes, denk aan hal/gang op de 1ste verdieping, kleine slaapkamers en de zolder. Maar ook als u een romantische uitstraling wilt creëren in de master bedroom is wit een uitstekende keuze.

Er zijn twee populaire stijlen verkrijgbaar, namelijk houtlook laminaat en tegel laminaat. Bij houtlook laminaat is voornamelijk het laminaat eiken erg populair. Maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld sloophout laminaat met white wash accenten. Bij dit laminaat is de te kiezen uit diverse structuren, tekeningen, accenten en kleur combinaties met voornamelijk grijs en bruin. Bij Tegelmegashop.nl vindt u altijd een passende witte houtlook laminaat. Maar er is meer mogelijk, zo vindt u bij ons ook tegel laminaat, oftewel wit laminaat met tegel look. De meest populaire wit tegellaminaat van ons is de marmer Bianco Carrara tegellook. Hierbij creëert u een mooi wit marmer tegelvloer effect met de optimale prijs kwaliteitverhouding van laminaat.