Zomer musthaves in de tuin!

De zomer is alweer heerlijk begonnen en dat betekent lekker lange dagen in het zonnetje in de tuin vertoeven. Vooral als het echte zomerweer er doorkomt wil je dat je tuin helemaal klaar is voor de zomer. Wat mag er dan zeker niet missen in je tuin? Dingen om jezelf lekker koel te houden, lekker te chillen en lekker te eten… Lees het hier!

Sfeervolle verlichting 

Voor de echte lange avonden is verlichting natuurlijk belangrijk. Ga echter niet voor een saaie buitenlamp, maar maak er juist met de verlichting iets echt sfeervols van! Hang een lichtsnoer lekker nonchalant boven de tafel, door eventuele beplanting en laat de sfeer maar komen. Daarnaast is het ook super leuk om hier en daar wat kaarsjes neer te zetten door de tuin en op tafel. Let natuurlijk wel op eventueel brandgevaar!

Goede muziek box 

Bij een gezellige avond kan goede muziek natuurlijk niet ontbreken. Ga voor fijne chillmuziek waar je heerlijk rustig van wordt of ga juist voor de lekkerste meezingers. Gezelligheid gegarandeerd! Dit alles moet natuurlijk in combinatie gebracht worden met een goede speaker. Dit is essentieel om te hebben in je tuin tijdens de lange zomeravonden. Zonder goede muziek ben je nergens! 

Een lekkere hangmat

Als je echt even heerlijk tot rust wil komen in je tuin, moet je zeker voor een hangmat in je tuin kiezen! Dit biedt de ideale mogelijkheid om heerlijk te relaxen in het zonnetje in de meest comfortabele positie die er is. Cocktailtje in de hand, zonnetje erbij, relaxen maar! 

Bijkomen in de Tubble

Veel mensen hebben in de zomer natuurlijk een opblaasbaar zwembad in de tuin, maar wat eigenlijk veel comfortabeler is, is een opblaasbaar bad van Tubble! Dit bad heeft het comfort van een echt ligbad. Zo kun je even heerlijk bijkomen in bad, terwijl je ook nog in het zonnetje in de tuin ligt. Het bad is in tegenstelling tot een opblaasbaar zwembad makkelijk binnen 1 minuut op te pompen en het water is via een slang makkelijk af te voeren. Als de zomer een beetje tegenvalt qua temperatuur, kun je de Tubble ook altijd in de winter nog gebruiken in de badkamer. Zo heb jij altijd een bad, ook al heb je geen bad! Dat wilt toch iedereen?