3 voordelen van online verf bestellen

3 voordelen van online verf bestellen
Verf is een essentieel item voor elke doe-het-zelver. En ondanks dat je verf tegenwoordig gewoon online kunt bestellen, maken veel mensen uit gewoonte nog steeds hun vertrouwde gang naar de bouwmarkt of verfwinkel. In dit blog bespreken we drie redenen waarom online verf bestellen een stuk makkelijker is

1. Je gaat nooit voor niets naar de winkel

Hoe vaak ben je wel niet naar de winkel gegaan voor een specifieke kleur verf en bleek de winkel het niet meer op voorraad te hebben, of net een pot te weinig? Dit probleem verdwijnt wanneer je online verf bestelt. Online verfwinkels leveren rechtstreeks uit het magazijn en brengen de verf naar jou toe. Je gaat dus nooit voor niets en hoeft ook nog eens niet te tillen!

2. Gratis bezorging

Een ander groot voordeel van online verf bestellen is dat de bezorging meestal gratis is. Want hoewel verf zwaar is en daarom duur om te verzenden, is dit vaak gratis. Veel verfwinkels hanteren namelijk een minimum bedrag waarboven de bezorging gratis is. Dit ligt niet al te hoog dus is het laten thuisbezorgen van verf vaak gratis. Zo kost verf online bestellen je geen cent extra. En laten we eerlijk zijn: verf thuis laten bezorgen is veel handiger, vooral als je geen auto hebt.

3. Online reviews

Een derde voordeel van online verf bestellen is de mogelijkheid om productreviews te lezen. Online verfwinkels delen vaak reviews van klanten en producten waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste keuze te maken. Zo kun je er zeker van zijn dat je niet alleen de juiste kleur kiest, maar ook of hij echt in één keer dekt en of de kleur overeenkomt met het label.

Online verf bestellen, wel zo makkelijk

Online verf bestellen kost je vaak niets extra’s en levert je veel gemak op. Of je nu een muur, deur of meubel van een lik verf wilt voorzien, de online verfwinkel heeft wat je zoekt. Tel daarbij op de reviews van ander klanten en je weet ook nog eens zeker dat je een goed product koopt.